Over ons, ontwerpers en matrijsengineers

Met onze technische bagage en proces ervaring bij en met multinationals zoals Lego, Philips Electronics, Retail Design Factory in Shanghai, SC-Johnson, en Deutsche Telekom, zullen we snel oplossingen  bedenken voor innovatieve projecten, maar ook dagelijkse problemen.

In het verleden hebben we bijvoorbeeld meegewerkt aan de Coolskin en andere Philishave projecten zoal de high-end lijn en het scheerapparaat wasmashine.

Daarbij ontwerpen we zelf nog steeds producten in kunststoffen, een creatieve passie die wij niet willen opgeven! Denk aan het ontwerpen van een kinderalarm, een retro telefoon, dispencers, displays, champagne glazen in PC, een oven, spa producten, sportartikelen, meubel beslag, eco-bottles, golftassen, stofzuigers en verpakkingen!

Voor het ontwerpen van kunststofproducten gebruiken we solidworks of NX4 ( UG) 3d CAD of soildworks programma's. Hierin kunnen we simpele als wel als dubbelgekromde surfaces aanmaken.

We letten al vroeg in het ontwerpproces op maakbaarheid van uw producten en onderdelen.

Voor Linkedin profiel van de oprichter zie: Roger van der Linden of kij op onze anderer website: www.jlgqt.org/p/spuitgietmatrijzen-spuitgietmatrijs.html