Hoeveel kost een matrijs, kosten van matrijzen uitgelegd

Dat kan niet zonder meer even gezegd worden, net als de vraag: Hoeveel kost een auto? Matrijs kosten zijn niet standaard. De kosten worden bepaald door veel factoren: 

Dat is een combinatie van de te produceren onderdeel of onderdelen, de structuur en complexiteit van dat onderdeel, het materiaal, de aantallen . Bijvoorbeeld: voor een simpel plat onderdeel van eg 2 mm hoog , 10 mm diameter ,met een order grootte van 10.000 per jaar , maken we een matrijs voor ongeveer 1000 Euro. Maar, als U bijvoorbeeld, elke maand 100,000 afstandsbedieningen nodig heeft , zullen we een 4 holte family matrijs, uit gehard staal voor u maken, met een prijs van ongeveer 40-50.000 Euro Elk product en project is anders , en we hebben matrijs gemaakt tussen de 1000 en 100.000 Euro.

Materiaal en aantallen zijn dus zeer bepalend, bijvoorbeeld materiaal zoals PC en glasgevulde thermoplastics vereisen gehard matrijs staal. ( Vanwege het abrasieve karakter van glasgevulde thermoplasten) Wat de eisen van het project of product ook zijn, we zullen alijd met een passende offerte komen, met het oog op lage investeringen aan uw kant. Als u een idee heeft van de kosten van een matrijs laat het ons weten zo kunnen we bijvoorbeeld de matrijs op maat maken ( minder or meer caviteiten, wel of geen hotrunner )

 

Met meer dan 20 jaar ervaring in productontwerp voor kunststofproducten bij Philips en voor ons eigen bedrijf, C3,  helpen wij u in het realiseren van mallen voor kunststofproducten: We kunnen u ook ondersteunen in de volgende stappen:

   Wilt u een vrijblijvende gratis offerte of indicatie, neem dan contact ons .

  email info@injectionmoldinchina.com

  CONTACT

  In Nederland:

  Skype

  telefoon +31306663976

   

   

  matrijs kostenspuitgiet onderdelen voor fietsen